Afbeelding
Foto: Pedro Sluiter

Echtpaar Sonnemans viert 65e trouwdag

Algemeen

ZWOLLE – Harry en Ali Sonnemans-van der Vegt vierden maandag hun 65-jarig huwelijksfeest. Burgemeester Peter Snijders bezocht het echtpaar om het persoonlijk te feliciteren.

Harry Sonnemans is geboren op 30 juli 1931 in Weert en Ali van der Vegt op 15 augustus 1936 in Zwolle. Ze trouwden op 15 november 1956 in Zwolle. Ze hebben twee zonen, drie kleinkinderen en vier achterkleinkinderen.

Harry heeft tot zijn twintigste gewerkt in de tuinbouw in Venlo. Daarna is hij verhuisd naar Zwolle om in de bouw te gaan werken. In Zwolle woonde zijn broer waar hij destijds tijdelijk bij in kon wonen. Harry heeft in totaal veertig jaar in de bouw gewerkt. Ali heeft voordat ze trouwde gewerkt in een naaiatelier in Zwolle. Jaren later heeft ze nog gewerkt als oppas en als hulp in de huishouding.

Ali puzzelt, wandelt en leest graag. Harry houdt van fietsen. Vroeger heeft hij veel fietstochten gemaakt en zat hij op de wielerclub. Tegenwoordig fietst hij op de e-bike. Samen wonen ze naar alle tevredenheid in de wijk Kamperpoort, vijftig meter van de plek waar ze ooit samen zijn begonnen.