Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Markies nieuwe cateraar van Deltion College

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - Markies Catering is sinds begin september de nieuwe cateraar van het Deltion College in Zwolle. Studenten en medewerkers van het ROC kunnen vanaf dan terecht bij drie restaurants, een koffiecorner en andere cateringservices. Een gezond en duurzaam assortiment staat hierbij centraal.

Om een nieuwe cateraar te kiezen, heeft het Deltion College de afgelopen maanden een aanbestedingstraject doorlopen. Cateraar Markies heeft dat traject als winnende partij afgesloten en zal de komende jaren de horeca en banqueting gaan verzorgen.

Hans van Veen, algemeen directeur Markies Catering: “In de dagelijks veranderende wereld van eten en drinken willen wij als cateraar de studenten en medewerkers van Deltion keer op keer positief verrassen en laten genieten, waarbij de gezonde en duurzame keuzes (bewust en onbewust) de norm zijn. Door samen te werken met het onderwijs, laten we studenten echt meedoen in onze dienstverlening. Zo kunnen we elkaar versterken en het maximale halen uit ons partnerschap!”

Jos van Boven, manager facilitair Deltion College: “De doelstelling van Deltion is het aangaan van een samenwerking met een ondernemende en meedenkende partner die een adviserende en proactieve verantwoordelijkheid neemt. Deze samenwerking wordt aangegaan op basis van gedeelde ambities, continu verbeteren en ontwikkelen. Voor Deltion is bijvoorbeeld gezonde voeding belangrijk: hoe kunnen we bewustwording laten groeien en zorgen dat gasten (on)bewust voor de gezonde keuze kiezen? Welke kansen liggen er in het terugdringen van verspilling, de eiwit-, zout-, vet-, en suikertransitie en gezonde voeding? En hoe zorgen we voor meer circulair ondernemen en duurzamere productie? Voor ons is het belangrijk dat het assortiment op elke locatie vers, gezond, gevarieerd en van een goede prijs-kwaliteit verhouding is. We stellen bovendien gastvrijheid, duurzaamheid en vitaliteit voorop. We zoeken dan ook de continue samenwerking en ondernemerschap met Markies als partner.”

Nanne Aukes, salesmanager Markies: “Met onze restaurantconcepten spelen we graag in op de wensen van Deltion. Craft bijvoorbeeld is ontwikkeld voor en door mbo-studenten. Een uniek en modern concept voor het middelbaar beroepsonderwijs waarin het leren van een vak en het benutten van ieders talent centraal staan. En met ons Goodish concept richten we ons op vers, snel, eiwitrijk en een heerlijke smaak. Het healthy fastfood aanbod van Goodish is een trend die we bij verschillende type mbo-studenten terugzien.”?

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Kwazt! Samen werken aan bestaanszekerheid Algemeen 20 apr, 15:34
Trots tonen de kinderen met initiatiefnemer Jolan Van de Waeter (derde van rechts) hun zelfgemaakte huis.
Eindpresentatie Cultuur in de Wijk in Holtenbroek; kinderen bouwen met Abby D. aan een kleurrijk huis Algemeen 20 apr, 12:56
Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 20 apr, 09:55
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 19 apr, 20:44
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 19 apr, 17:33
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 19 apr, 17:14