Afbeelding
Foto: Arjan Alderliesten / Jestaaterop.nl

Kerstmarkt en kerstevent in Stadshagen

Algemeen

STADSHAGEN - Met kerst wordt er flink uitgepakt in Stadshagen. Op zaterdag 16 december is er een gezellige kerstmarkt in het winkelcentrum en de zaterdag daarna (23 december) wordt er een groot kerstevent georganiseerd met muziek en entertainment voor jong en oud. 

In de Wade is op zaterdag 16 december een knusse kerstmarkt. Bezoekers maken op deze dag kans op leuke prijzen met de mobiele spelshow. Een week later is de zaterdag een dag vol gezelligheid in het winkelcentrum. Geniet van muziek en entertainment in de centrale tent in de Wade. Bind je schaatsen onder en maak een rondje op het kunstijsbaantje voor de Délifrance of waag je aan het parcours van de Obstacle Run naast de oliebollenkraam. Het kerstevent duurt van 10.00 tot 17.00 uur. 

Kijk voor meer informatie op www.winkelcentrumstadshagen.nl. Of kijk op op Facebook (facebook.com/wcstadshagen) of Instagram (@winkelcentrum.stadshagen). 

Afbeelding
Afbeelding

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Pluim 2023 Vrienden van de Stadskern Zwolle naar transformatie voormalig Provinciehuis Algemeen 22 feb, 16:31
Afbeelding
Legendarisch feest Lipgloss krijgt vrijdag 23 februari nieuwe editie in Hedon Algemeen 22 feb, 15:30
Afbeelding
Fraterhuis Academie over reclame in film Algemeen 22 feb, 14:06
Afbeelding
Betoverend, muzikaal avontuur over de rivier van beeldend multitalent Steef de Jong Algemeen 22 feb, 11:52
Afbeelding
Billy Boem club vanaf 15 april: Doe- en praatclub voor kinderen, met een thuissituatie waar het niet altijd even makkelijk loopt. Algemeen 22 feb, 10:16
Afbeelding
Het is bijna weer tijd voor eerste wielerklassieker van 2024: Salverda Bouw Ster van Zwolle aantrekkelijke opener van wielerseizoen Partnerbijdrages 22 feb, 08:40