Afbeelding
Foto: Set Vexy

DI-RECT komt in 2022 voor optreden naar Hedon

Cultuur

ZWOLLE - De populaire band DI-RECT speelt op vrijdag 18 maart in Hedon Zwolle. Het is dan maar liefst vier jaar geleden dat de Haagse rockers een optreden gaven in de Zwolse muziektempel. 

DI-RECT gaf afgelopen najaar maar liefst twee uitverkochte shows in Ahoy ter ere van hun twintigjarige bestaan en keren nu terug naar Zwolle. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle. 

Begonnen in 1999 met een vliegende start en hits als ‘Just The Way I do’ en ‘Inside My Head’, was DI-RECT al snel niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap. De vijftien jaar die daarop volgden, waren een ‘Rollercoaster Ride’. Met negen albums, twee EP’s, diverse Top 10 hits, talloze awards en meer dan drieduizend live shows in binnen- en buitenland, heeft DI-RECT laten zien dat ‘they are here to stay’.

In 2009 nam Marcel Veenendaal het stokje over van zanger Tim Akkerman. De eerste single in nieuwe samenstelling ‘Times Are Changing’ werd de eerste #1 hit die de band ooit scoorde en deze droomstart luidde een heel nieuw tijdperk in. Het afgelopen jaar bracht de band het succesalbum ‘Wild Hearts’ uit en scoorde ze hun grootste hit tot nu toe met het nummer ‘Soldier On’. Ondanks de coronapandemie wist de band tienduizenden mensen te bereiken met hun spectaculaire livestream concerten. 

Kaarten kosten 32 euro per persoon. De zaal gaat open om 19.00 uur; het concert begint om 20.00 uur.

Afbeelding
Doek valt voor Be Quick'28 en ZAC, Dieze West en CSV'28 gaan door Sport 17 uur geleden
Afbeelding
Het Nederlands Bach Consort brengt met Hanzestroom geschiedenis en muziek tot leven Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Echtpaar Scholten - Weinans zestig jaar getrouwd Algemeen 2 jun., 18:40
Afbeelding
Afscheid voorman Natuur en Milieu Overijssel: “Organisatie heeft positieve klank gekregen" Algemeen 31 mei, 16:43
Afbeelding
Vier dominicaanse broeders verhuizen uit klooster Algemeen 31 mei, 16:41
Afbeelding
Hoe deden de Zwolse amateurvoetbalclubs het dit seizoen? Sport 31 mei, 16:34