Afbeelding
Foto: Sacha de Boer / ANP Hollandse Hoogte

Sacha de Boer is opnieuw te gast bij de Fraterhuis Academie

Cultuur

ZWOLLE - Fotograaf en communicatiewetenschapper Sacha de Boer is na haar eerdere succesvolle college op zaterdag 19 februari van 11.00 tot 13.00 uur opnieuw te gast bij de Fraterhuis Academie.

Deze keer verzorgt ze een fotolezing aan de hand van het thema ‘Succes gegarandeerd’. Haar geestige voordracht gaat over wat volgens haar universele waarden zijn om in werkelijk alles succesvol te worden. Met een kwinkslag en een knipoog naar de methodes van businessgoeroes, zoals Stephen Covey en Malcolm Gladwell, vertelt De Boer over haar reisavonturen en -anekdotes en de lessen die ze daaruit trok. Vorig jaar gaf ze in het Fraterhuis een uitverkocht beeldcollege getiteld ‘Wat verbeeldt het model?’ 

Entree
Vrienden van het Fraterhuis betalen 10 euro voor deelname; de reguliere entreeprijs bedraagt 16 euro. De prijzen zijn inclusief collegetoebehoren. Kaarten zijn online te koop via www.filmtheaterfraterhuis.nl of aan de kassabalie van het Fraterhuis, zowel in de voorverkoop als voorafgaand aan de activiteit.