Vincent Corjanus tijdens zijn optreden in Zwolle
Vincent Corjanus tijdens zijn optreden in Zwolle Kirsten van de Meent

‘Even Alleen’ nieuwe single Zwollenaar Vincent Corjanus

Ingezonden Ingezonden

‘Even Alleen’ is de laatste single van het album ‘Drama & Avontuur’ van zanger Vincent Corjanus. De single bevat daarnaast twee bonustracks die nog niet eerder zijn verschenen. Het zijn afvallers van het album. De nummers zijn opgenomen op Terschelling in januari dit jaar.

Het lied is voorlopig de laatste single van de jonge zanger. Momenteel heeft Corjanus een pauze ingelast in zijn Nederlandse tour langs theaters, zalen en bibliotheken. Zijn jubileumtour was onder andere al te zien in Tubbergen, Zwolle, Nijkerk, Heino, Kampen en Leeuwarden. De tour wordt hervat in 2022 door de coronamaatregelen.

Vincent Corjanus is een poëziepopper. De singer-songwriter zocht een jasje voor zijn gedichten, zo ontstonden er liedjes. Een nieuw genre was geboren. Inmiddels draait Vincent bijna 10 jaar mee met zijn liedjes en gedichten. Hij schreef zeven dichtbundels en maakte een CD. De gedichten van Vincent waren te horen tijdens Ted Talks, radioshows op 3FM en Radio 2 en ook Frank Boeijen droeg werk van hem voor. De liedjes van Vincent Corjanus zijn teder en rauw. Soms met een vleugje elektronica, maar altijd recht uit hart.

Afbeelding
Nieuw bij Korterink! De Suzuki Vitara full hybrid Partnerbijdrages 23 uur geleden
Afbeelding
Senioren helpen? Gasthuizen helpt mee Algemeen 30 mrt., 12:47
Afbeelding
Tjarko Evenboer en Jeroen Windmeijer signeren op 8 april hun boek Openbaring bij Boekhandel Westerhof Stadshagen Nieuws Ingezonden 30 mrt., 12:09