Wegwerkzaamheden Hessenpoort en Holtenbroek

Partnerbijdrages

ZWOLLE - De rotonde Nieuwleusenerdijk en de bocht Händellaan/ Wanningstraat worden binnenkort voorzien van een nieuwe laag asfalt. Verkeer op Hessenpoort en in Holtenbroek moet enige dagen rekening houden met omleidingen.

Op donderdag 9 april 2015 wordt de rotonde Nieuwleusenerdijk, ter hoogte van de Lippestraat, voorzien van een nieuwe asfaltlaag. De werkzaamheden worden overdag uitgevoerd. Het verkeer vanuit Nieuwleusen (Westeinde) wordt omgeleid via de Nieuwendijk naar de Lichtmis/ Hermelenweg of A28. Verkeer op Hessenpoort wordt omgeleid via aanliggende wegen. Fietsers kunnen gebruik blijven maken van het nabij gelegen fietspad.

In Holtenbroek vinden er in de bocht Händellaan/ Wanningstraat wegwerkzaamheden plaats van 21 tot en met 23 april 2015. De werkzaamheden bestaan uit frezen en het aanbrengen van een onderlaag en nieuwe asfaltlaag. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Mozartlaan - Zwartewaterallee - Monteverdilaan. Stadslijn 2 rijdt deze drie dagen ook om via de Mozartlaan - Bachlaan.