mgj

Landstede Business Boost is officieel geopend

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

BINNENSTAD ? Voor en door studenten én ondernemers. Dat is het credo van Landstede Business Boost aan het Grote Kerkplein in Zwolle. De afgelopen maanden stond het al op de gevel en werd er volop gewerkt. Vrijdagmiddag werd de locatie officieel geopend met een

lezing over hoe je klanten kunt bereiken, door Jasmijn Prinssen, directeur van de Retail Company.

Ook ondertekenden Rob van Kessel en Ype Bosma een samenwerkingsovereenkomst tussen Landstede en Citycentrum Zwolle. Mbo- en hbo studenten van verschillende scholen presenteerden zich. Landstede Business Boost is een leerberdrijf waar ondernemerschap en onderwijs samenkomen. Vanuit het kantoor aan het Grote Kerkplein 14 zetten studenten van verschillende mbo en hbo ?instellingen zich in voor de ondersteuning van ondernemers. Studenten zijn betrokken bij evenementen die de Zwolse binnenstad versterken en bij evenementen die raakvlak hebben met ondernemen. Ze denken bijvoorbeeld mee met planvorming, organisatie of uitvoering van onder meer de Blauwvingerdagen, het Postmoderne Devotiefestival, de intocht van Sinterklaas en koopzondagen, maar ook het StartersABC en de Global Entrepeneurship Week.

Ook bemiddelen studenten bij het inschakelen van projectteams of leerbedrijven van Landstede Groep. Bedrijven, verenigingen en andere organisaties kunnen opdrachten laten uitvoeren door mbo- en of hbo-studenten. Regelmatig organiseert Landstede Business Boost inspiratiesessies en masterclasses met inspirerende sprekers voor ondernemers uit de binnenstad en ondernemende studenten.

Landstede Business Boost vormt centraal loket voor ondernemers, waar studenten van Landstede, Cibap en Hogeschool Windesheim leren werken in de praktijk van het ondernemen. Op deze manier wil Landstede Business Boost bijdragen aan het nog sterker maken van het merk Zwolse binnenstad.  Ondernemers zijn welkom aan het Grote Kerkplein 14. Meer informatie is ook te vinden op www.landstede.nl/businessboost.

Landstede Business Boost is geopend  van maandag tot en met vrijdag van  9.00 tot 17.00 uur.