Zwols Symfonie Orkest houdt open repetities
Zwols Symfonie Orkest houdt open repetities brugmedia.nl

Zwols Symfonie Orkest houdt open repetities

Partnerbijdrages

DIEZE - Het Zwols Symfonie Orkest houdt op dinsdag 16,  23 en 30 september van 19.30 tot 22.00 uur open repetities. Iedereen die geïnteresseerd is in het spelen in een symfonieorkest wordt daarbij van harte uitgenodigd.

Het Zwols Symfonie Orkest speelt gevarieerde klassieke muziek. Traditionele klassieke muziek wordt afgewisseld met wat lichtere muziek, een kindervoorstelling, filmmuziek en zelfs opera. Het orkest houdt ervan samen te werken met andere kunstdisciplines, zoals koren, solisten, dansgroepen en toneelverenigingen. Iedere dinsdagavond wordt er in het gebouw de Bazuin aan de Jupiterstraat 8a in Dieze gerepeteerd onder leiding van dirigent Carl van Reenen.

De open repetities zijn bedoeld voor die mensen die een muziekinstrument spelen en eens willen ervaren hoe het is om in een symfonieorkest te spelen en of het Zwols Symfonie Orkest het orkest is wat bij hen past. Na de open repetities kunnen de geïnteresseerden overgaan tot een proefperiode van zes weken. Het orkest houdt geen audities. Op dit moment speelt het orkest een Scandinavisch programma.

Belangstellenden voor de open repetitie kunnen zich aanmelden via e-mail: info@zwolssymfonieorkest.nl, dan zorgt het orkest voor de bladmuziek. Het is ook mogelijk om spontaan binnen te lopen. Met name (alt)violisten, bassisten, hoornisten, een hoboïst en slagwerkers worden gezocht. Kijk voor meer informatie over het orkest op: www.zwolssymfonieorkest.nl.