Afbeelding

Zevende ‘Hét Grote Sinterklaasfeest’ in Landstede Sportcentrum

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Stichting Kind in Beeld heeft, in samenwerking met Studio TaS, Humanitas, Song & Dance Academie, gemeente Zwolle, Voedselbank, Landstede en sponsoren voor woensdagmiddag 23 november de zevende editie van ‘Hét Grote Sinterklaasfeest’ voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen georganiseerd.

Voor deze kinderen is het niet van zelfsprekend dat ze een Sinterklaascadeau krijgen. Studenten van Landstede Event & Organisatie toveren het sportcentrum op 23 november om tot een Sinterklaaswalhalla. Honderden kinderen worden hier, samen met hun ouders/voogden, blij verrast met een Sinterklaasmusical en een cadeau. Maar eerst worden de kinderen en hun ouders welkom geheten met koffie, thee, ranja en iets lekkers. De feestelijke middag werkt daarna naar een hoogtepunt toe. De kinderen kunnen eerst genieten van een spannende Sinterklaasmusical van de studenten van de Song & Dance Academie. En als slot van de gezellige middag kunnen de kinderen hun prachtige Sinterklaascadeau ophalen en krijgen ze nog iets lekkers mee naar huis. Natuurlijk kunnen ouders er ook voor kiezen dat hun kinderen niet naar Hét Grote Sinterklaasfeest gaan, maar het cadeau thuis ontvangen. Leden van de Ladies Circle Zwolle zorgen ervoor dat de cadeaus voor 5 december bij de gezinnen thuis worden bezorgd.

Wie ook een Zwols kind uit een gezin met een laag inkomen blij wil maken met een Sinterklaascadeau, kan dat al doen door 10 euro over te maken op de rekening van Stichting Kind in Beeld: NL91 RABO 0305 2862 26. Kijk voor meer informatie op www.stichtingkindinbeeld.nl.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.