PVC vloer in visgraat motief
PVC vloer in visgraat motief

Floorever ook sterk in traprenovatie

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

Op zoek naar een perfect adres voor de perfecte traprenovatie? Floorever biedt uitkomst en staat altijd voor u klaar voor een vakkundig advies.

Floorever staat garant voor een professionele stoffering van alle soorten trappen. Het stofferen gebeurt vakkundig. Eigen stoffeerders van Floorever komen de trap opmeten. Bij traprenovarie zijn er verschillende opties. Zo kunt u ook kiezen voor het slijtvaste PVC, vinyl of marmoleum. Groot voordeel is dat deze materialen gemakkelijk zijn schoon te maken. Bovendien is PVC onderhoudsarm, vochtbestendig en geluidswerend.

Een andere optie is tapijt. Een comfortabele en zachte oplossing. Bovendien is tapijt niet glad en dat geeft een veilig gevoel. Voor extra comfort is het ook een optie om rubberen ondertapijt onder het tapijt te laten stofferen. Dit zorgt tevens voor meer geluiddemping en een rijkere uitstraling. Daarnaast gaat het tapijt dan langer mee.


Onbetwiste nummer 1 in vloeren en raamdecoratie
Traprenovatie is slechts één van de vele specialiteiten van Floorever. Floorever staat voor een totale ontzorging op het gebied van woninginrichting en heeft alles in huis voor uw thuis. Of het nu gaat om laminaat, PVC-vloeren, tapijt, gordijnen en binnenzonwering. ‘Wij maken uw huis uw thuis’, is het credo van Floorever. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van laminaat. Floorever heeft wel honderd verschillende soorten laminaat in huis met merken als Berry Alloc, Tarkett, Ambiant en het eigen F-Label. Er is voor ieder wat wils, met diverse kwaliteiten voor allerlei doeleinden.Floorever biedt een grote collectie PVC-vloeren met merken als Ambiant, Mflor, Tfd, Moduleo en het F-label. Tapijt is de meest verkochte vloer in Nederland. Bij Floorever treft u een zeer gevarieerd aanbod op het gebied van tapijt. Bovendien heeft Floorever veel rollen op voorraad, zodat er bijna altijd sprake is van een snelle levering. Met merken als Bonaparte, Desso, Parade, Hamat en Interfloor is de keuze reuze bij Floorever. Ook voor gordijnen en binnenzonwering bent u bij Floorever aan het juiste adres. Floorever biedt enorm veel keuze op het gebied van gordijnen en gordijnrails met merken als Vadain, House of Happiness, Tzum en L&DW.

Unieke formule
Bij Floorever kunnen klanten altijd profiteren van de unieke all inclusive-formule. Bij tapijt, PVC en laminaat zijn alle prijzen inclusief leggen. Bij raamdecoratie is het opmeten, op maat brengen en het bevestigen bij de prijs inbegrepen. “Daar zijn mensen vaak heel verbaasd over en we krijgen er veel goede reacties op. Mensen hoeven geen extra geld uit te geven voor bijvoorbeeld het leggen van vloeren. Het is allemaal heel transparant voor de klant.”

Volop in beweging
Floorever Zwolle is altijd volop in beweging. Het aantal merken is fors uitgebreid. Er is veel ruimte voor duidelijke en overzichtelijke productpresentatie, want Floorever Zwolle wil graag op een aantrekkelijke manier laten zien wat het in huis heeft. Daarnaast blijven 'veel voorraad' en 'lage prijzen' belangrijke sleutelwoorden. Door groot in te kopen, hoeft Floorever nooit nee te verkopen en kan het de prijzen laag houden. Daarnaast is het up-tot-date blijven een belangrijk item. Floorever gaat altijd met de tijd mee door het volgen van nieuwe trends om te voldoen aan nieuwe behoeften en wensen.

Floorever Zwolle
Wipstrikkerallee 35 Zwolle
8023 DS Zwolle
Telefoon: (038) 453 56 44

Floorever Kampen
Ambachtsstraat 29
8263 AJ Kampen
Telefoon: (038) 333 37 70

www.floorever.nl

Afbeelding
Verschillende verkeersmaatregelen op zaterdag 2 maart vanwege Ster van Zwolle en betoging Algemeen 10 uur geleden
Floris Meijers
Minioren SWOL 1894 excelleren op NK Sport Ingezonden 11 uur geleden
Afbeelding
Gewaagd project in voormalig provinciehuis verdient de Pluim Algemeen 11 uur geleden