Leren is leuk bij de Volksuniversiteit Zwolle

Partnerbijdrages

Wie toe is aan een nieuwe uitdaging of wil werken werk aan zijn of haar ontwikkeling kan een cursus volgens bij de Volksuniversiteit Zwolle. Er is keuze uit zestig verschillende cursussen.

Eind september begint het nieuwe lesjaar. Bij de Volksuniversiteit Zwolle kan men elf vreemde talen leren: van Engels tot Arabisch en van Russisch tot Portugees. De ervaren docenten geven cursussen op verschillende niveaus, zodat er voor iedereen iets tussen zit. Cursist Hanneke volgde vorig jaar de cursus Zweeds. “Ik ben gek op Zweden en zocht vorig jaar naast mijn drukke baan iets ter ontspanning. Dat werd een cursus Zweeds. Mooie taal, leuke mede-cursisten en een goeie docent.” Naast de talencursussen kan men bij de Volksuniversiteit Zwolle ook terecht voor cursussen op het gebied van maatschappij en cultuur, zoals een cursus kunstgeschiedenis, mindfulness, budgetcoaching of een wijncursus. De Volksuniversiteit Zwolle bestaat dit jaar honderd jaar. Iedereen kan er studeren zonder diploma of vooropleiding. Bij de Volksuniversiteit Zwolle zijn er cursussen op elk niveau, passend bij elk budget. De cursisten studeren klassikaal onder deskundige begeleiding.

Wie nog niet weet welke studie te volgen, bezoekt op 4 september de infomarkt in het gebouw van Cibap aan de Nijverheidstraat. Hier kan men kennismaken met alle docenten en de opleidingen. Kijk voor meer informatie op www.volksuniversiteitzwolle.nl.