Afbeelding

Inloopdag Familierecht en Erfrecht bij Arslan en Ter Wee Advocaten

Partnerbijdrages

Als u gaat scheiden, komt er veel op u af. Hoe worden de zaken met de kinderen geregeld? Hoeveel alimentatie moet ik betalen? Hoe gaat de boedelscheiding? Hoe wordt het pensioen geregeld?
Voor u geen alledaagse kost, terwijl het wel van groot belang is dat dit allemaal goed geregeld wordt. Omdat dit zich allemaal in de persoonlijke levenssfeer afspeelt, kunnen de emoties hoog oplopen. Wij vinden het daarom belangrijk om goed naar uw verhaal te luisteren en u te adviseren. Daarvoor maken wij graag tijd vrij! Wij hebben hiervoor een speciaal inloopspreekuur op donderdag 26 oktober 2017 van 09.00 - 18.00 uur. Als u vragen heeft, kunt u gewoon bij ons binnenlopen. Daar zijn geen kosten aan verbonden. Als u zeker wilt weten dat wij meteen tijd voor u hebben, belt u dan even voor een afspraak. Als u dringende vragen heeft, kunt u ons natuurlijk eerder bellen.

Mr. Colina Tjabringa, personen- en familierecht, erfrecht, MfN mediator, RFEAMr. Chahrazad Boussidi, personen- en familierecht, erfrecht.

Arslan & Ter Wee Advocaten
Burgemeester van Roijensingel 1 - 8011 CS Zwolle T. 038 4600111
Parallelweg 1a - 7941 HH Meppel - T. 0522 768920
info@atwadvocaten.nl | www.atwadvocaten.nl

Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen gisteren