Afbeelding
Erik-Jan Berends

Bloemengalerie ’t Kerkbrugje viert twintigjarig bestaan

Partnerbijdrages

“Ik had toen al door dat dit een mooie plek was”, zegt Hildert Inkelaar van Bloemengalerie ’t Kerkbrugje lachend. Hij viert deze maand het twintigjarig bestaan van de zaak.

In die twee decennia heeft hij een mooie klantenkring opgebouwd. Zowel particulieren als zakelijke klanten weten de bloemengalerie goed te vinden. Daaronder diverse abonnementhouders die thuis of op kantoor zodoende altijd verse bloemen op de vaas hebben. “Wij hebben ons best gedaan altijd bij de tijd te blijven”, verklaart Hildert het succes. “In feite heb ik me gespecialiseerd in bijzondere bloemen. Ze zijn per stuk te koop en klanten mogen ze zelf uitzoeken. Dat wordt ook erg gewaardeerd.” Specialiteit van het huis is het Kerkbrugjeboeket. Hildert: “Dat is helemaal onze eigen stijl en kan bestaan uit drie takken tot een heel boeket. Het zijn losse, speelse en wilde ‘veldachtige’ boeketten. Die zetten we vaak ook op een goede, bijpassende vaas. Dan komen ze het beste tot hun recht. In vazen heb ik in de winkel overigens ook een mooie collectie.”

Voor wie zelf met bloemen aan de slag wil, organiseert Hildert binnenkort een workshop ‘plukboeketten maken’. Houd daarvoor de advertenties in weekblad de Swollenaer en de Facebookpagina van ‘t Kerkbrugje in de gaten. Ter viering van het jubileum gaat Hildert via Facebook een workshop verloten als ook diverse cadeaubonnen.

Bloemengalerie ’t Kerkbrugje

Kerkstraat 15

8011 RT Zwolle

(038) 422 79 90

www.tkerkbrugje.nl

www.facebook.com/tKerkbrugje