Afbeelding

Trends wanddecoratie 2020

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Je kunt je gaan irriteren aan bepaalde dingen in huis. Mogelijk vind je de kleur of het behang op een muur in de woonkamer toch niet zo mooi meer. Indien dit geval is, is dit een mooi moment om hier verandering in te brengen. Je kunt jouw muur gaan verven of behangen, maar je kunt het jezelf echter ook een stuk makkelijker maken. Hoe? Door te kiezen voor wanddecoratie. Hierdoor kun je namelijk heel anders tegen een muur aankijken dan voorheen. Om jou een handje te helpen, zetten we hieronder de wanddecoratie trends voor 2020 op een rijtje.

Persoonlijk tintje
Voor wat betreft wanddecoratie heb je tegenwoordig talloze mogelijkheden. Wil je een schilderij ophangen? Dan raden wij je aan om er eentje met een persoonlijk tintje te kiezen. Heb je niet direct een persoonlijke link met een kunstwerk? Overweeg dan om een zelfgemaakte foto op bijvoorbeeld canvas of hout te laten printen. Deze kun je vervolgens aan jouw wand hangen, waardoor jouw wanddecoratie een persoonlijk tintje krijgt.

Kies voor behang met een foto
Vind je het niet voldoende om een schilderij of canvas met een zelfgemaakte foto op te hangen? Kies dan voor behang. Tegenwoordig is het namelijk mogelijk om eigen foto’s op behang te laten printen. Je geeft de afmetingen van de muur door die je wilt behangen, kiest de gewenste foto en het behang wordt geprint. Op deze manier wordt jouw wanddecoratie natuurlijk wel heel erg persoonlijk.


Duurzame wanddecoratie
Hoef je niet per se een persoonlijk tintje in jouw wanddecoratie? Kies dan voor een duurzame variant. Duurzaamheid speelt tegenwoordig een steeds grotere rol in onze samenleving en dat zien we ook terug in de wanddecoratie. Je kunt ook een doek van katoen of linnen ophangen aan jouw muur. Indien je zowel een duurzaam als persoonlijk tintje wilt, kun je er zelfs voor kiezen om een foto op katoen of linnen te laten drukken. Ter aanvulling hierop kun je ook nog rieten manden aan de muur hangen. Op deze manier is er natuurlijk helemaal sprake van duurzame wanddecoratie!

Afbeelding
Mezzosopraan Roza Herwig met Julius Backer door naar halve finale Internationaal Vocalisten Concours Ingezonden 16 uur geleden
Afbeelding
PEC Zwolle oogst bescheiden applaus, maar staat na duel tegen AZ wel met lege handen Sport 19 uur geleden
Afbeelding
Jungheimercafé blij met tweede seizoen Algemeen gisteren