Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Warm Thuis biedt hulp bij isoleren

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Kun je je energierekening niet meer betalen? Je bent niet de enige. Warm Thuis helpt inwoners van Zwolle die daar zelf geen geld voor hebben, met het energiezuiniger maken van hun huis.

Heb je een eigen huis dat slecht geïsoleerd is? Dan helpen we met bijvoorbeeld vloerisolatie of speciaal dubbel glas voor de ramen.

Kijk op de website www.warmthuiszwolle.nl voor meer informatie, of je in aanmerking komt en hoe je je kunt aanmelden.

Tip van de Energiecoach

Zelf je CV-ketel beter afstellen. Bijna iedereen heeft een HR-gasketel. En die HR staat voor Hoog Rendement. Deze gasketels kunnen tot 95% van de energie uit ons aardgas halen. Super efficiënt dus. Maar dan moeten ze wél goed ingesteld staan. Dat hoge rendement halen ze namelijk alleen als de temperatuur van het CV-water onder de 60 graden staat. Maar standaard staat het apparaat op 80 graden ingesteld. Veel te hoog dus!

Daar kun je zelf wat aan doen, zonder de installateur in te schakelen. Kijk op de website www.zetmop60.nl. Daar staan van bijna alle merken en typen CV-ketels filmpjes die laten zien hoe je in een minuut zelf die standaard temperatuur kunt aanpassen. Een fluitje van een cent, die heel wat centen bespaart! En is je huis al heel goed geïsoleerd? Ga dan nog een stapje verder en zet m op 50. Door een poosje te ervaren hoe de verwarming hierop reageert krijg je een beter idee van hoe ver je hiermee kunt gaan. En bespaar je dus nog meer op je gasverbruik!

Kom je er toch niet uit of heb je nog meer vragen? Regel dan een afspraak met een energiecoach via Blauwvinger Energie: www.blauwvingerenergie.nl/energiecoach

Inkoopactie zonnepanelen


Bijschrift - Erik Karst

De inkoopactie zonnepanelen van Zwolle doet Groen krijgt een tweede ronde. Heb je interesse, aarzel niet langer en meld je aan. Door de collectieve inkoop is de levertijd veel korter dan anders, én je krijgt per bestelling een mooie korting van € 250.

Wil je eerst meer weten over hoe zonnepanelen werken en hoe het stappenplan van de inkoopactie in elkaar steekt? Kijk dan dit webinar terug op YouTube (QR code).

Aanmelden kan op de website van leverancier Enie: www.enie.nl/zwolle. Dit kan nog tot 15 december 2022.

Afbeelding

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Afscheid met een 'gouden randje' van een trouwe klant bij Autobedrijf Bert Wieten Partnerbijdrages 4 uur geleden
Afbeelding
Waterleiding springt in Celestraat; wateroverlast in verschillende straten in Assendorp 112 14 uur geleden
De beide clubmannen Fred van Dam (links) en Hans de Groot (beiden staand) hopen op veel nieuwe aanmeldingen.
Veelzijdige Toerclub Swolland is hard toe aan nieuw fietsbloed Sport 17 uur geleden

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.