Afbeelding
Foto: Aangeleverd

KeukenWrapZwolle maakt kookgelegenheid als nieuw tegen aantrekkelijk kostenplaatje

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het is momenteel zeer in trek. Het wrappen van keukens. De manier om uw keuken voor relatief weinig geld een nieuwe uitstraling te geven. KeukenWrapZwolle is gespecialiseerd in deze techniek en is uw partner in keukenrenovatie.

Bij het wrappen worden bestaande delen van de keuken bekleedt met interieurfolie. Denk aan aanrechtbladen en keukenkastjes. Door middel van wrapping kan een keuken een totaal ander uiterlijk krijgen. Daarnaast zorgt de folielaag voor extra bescherming en is het gemakkelijk te reinigen. 

Jesse de Kleine startte vorig jaar met KeukenWrapZwolle aan de Baileystraat 52. Sindsdien heeft hij over klandizie niet te klagen. Er is veel vraag naar het wrappen van keukens. Het is natuurlijk ook een aantrekkelijke optie. “Het wrappen van een keuken kost zo’n 2.000 euro en een nieuwe keuken 20.000 euro. Dat is nogal een verschil. En mensen willen graag een nieuwe uitstraling voor hun keuken.

Maatwerk 

KeukenWrapZwolle wil graag maatwerk leveren. Het bedrijf komt daarom graag langs voor een persoonlijk advies op maat. “We komen vrijblijvend langs om de keuken te bekijken en voor een persoonlijk gesprek. We nemen stalen mee, zodat mensen een kleur kunnen kiezen.” De klant wordt meegenomen in het gehele proces; van advies tot oplevering, zodat de klant zich nergens zorgen over hoeft te maken. Keukenwrap Zwolle stelt een persoonlijk plan op en voert dit uit met de grootste zorg en aandacht voor detail. 

Zakelijke markt 

Ook voor de zakelijke markt is KeukenWrapZwolle een zeer aantrekkelijke optie. “Onze expertise in keukentransformaties heeft ons een solide basis gegeven om onze diensten uit te breiden naar winkels en bedrijfsinterieurs, waarbij we maatwerkoplossingen bieden die perfect aansluiten bij de individuele wensen en de unieke sfeer van elke ruimte. Wij bieden een uitgebreide selectie van hoogwaardige folies en materialen, geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan het opfrissen van commerciële ruimte of het updaten van een kantoorruimte voor meer werkplezier”, besluit De Kleine.

Dit is een partnerbijdrage van:
KeukenWrapZwolle
06 212 060 42

Maaike Oostendorp