Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Zoekt u een tandarts in omgeving Zwolle?

Partnerbijdrages

Op zoek naar een tandarts in de omgeving van Zwolle? Aan de Holtenbroekerweg 36 in Zwolle heten wij u welkom bij RJ Tandartsen, een moderne praktijk met passie en expertise. De ervaren tandarts Jasem, afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen in 2001, brengt zijn visie op tandheelkunde tot leven in deze eigentijdse setting.

Samen met het toegewijde team van professionals biedt RJ Tandartsen niet alleen reguliere tandheelkunde aan, maar ook behandelingen zoals implantologie, esthetische tandheelkunde, preventie en het bleken van tanden. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor biologische producten voor de patiënten die dit wensen.

De praktijk is dagelijks open van 9.00 tot 20.00 uur, waardoor er flexibele afspraken aangeboden kunnen worden die passen in uw drukke schema. Inschrijven is eenvoudig, dit kan gedaan worden door te bellen, mailen of het inschrijfformulier in te vullen op onze website. Doordat wij geen wachtlijst hebben, kunt u al zo snel mogelijk terecht!

In ons team beheersen we allemaal de Nederlandse taal. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om patiënten in andere talen aan te spreken, zoals Engels, Farsi, Koerdisch, Arabisch en Pools. De praktijk is goed te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Voor de deur is het betaald parkeren, maar gratis parkeren is mogelijk in de Nijverheidstraat, op slechts 3 minuten lopen van onze locatie.

RJ Tandartsen, zorg en gemak voor uw glimlach!Bel (038) – 30 30 009 of mail naar zwolle@rjtandartsen.nl voor een afspraak. Meer informatie is te vinden op de website (https://rjtandartsen.nl/).

Maaike Oostendorp