De winnaars van de Champions League: Ronald Suiker en Oscar de Groot .
De winnaars van de Champions League: Ronald Suiker en Oscar de Groot . Foto: aangeleverd

Padelcup slaat plank ook nu weer helemaal raak

PADEL - De Hartstad Makelaars Padelcup 2023 zit er weer op. Alle ruim 100 deelnemers, het vele publiek en de organisatie kijken terug op een fantastische dag. Op elk niveau vonden zaterdag mooie wedstrijden plaats en ging het er op de padelbanen van Peakz in De IJsselhallen behoorlijk fanatiek aan toe.

Deze editie deden er 112 deelnemers mee, onder wie veel (oud)voetballers en voor het eerst ook 25 dames. Opvallend was dat met uitzondering van de Champions League, in elke categorie een dame in de finale stond. Daarnaast stonden in de Eredivisie klasse ook nog twee familieleden tegenover elkaar in de finale, zo blikte de organisatie terug, die hoopt dat er ook een editie 2024 komt, nu De IJsselhallen gesloopt gaan worden.

Best of the rest

In de Champions League wonnen Ronald Suiker en Oscar de Groot en werden Henk van Steeg en Bjorn Borger tweede. In de eredivisie waren Yvonne Pot en Carol Jane Wilke-van Deventer te sterk voor Arnie Pot en Gert Peter de Gunst. De winnaars van de Keuken Kampioen categorie waren Henri Veerman en Joeri Westendorp. Floor Covers en Martijn Steenbergen werden tweede. En de best of the rest van de Keuken Kampioen werden Anouk Douwes en Lisa Wolters voor Bernd Bode en Jens Bode.