TTO Junior Certificates voor tweetalige leerlingen Van der Capellen
TTO Junior Certificates voor tweetalige leerlingen Van der Capellen brugmedia.nl

TTO Junior Certificates voor tweetalige leerlingen Van der Capellen

Algemeen

English, yes we can!

Kun je halverwege je havo of vwo opleiding al zeggen dat je vloeiend Engels spreekt? De leerlingen van de tweetalige afdeling op Van der Capellen kunnen dat wel degelijk. Zij hebben in drie jaar tijd geleerd om vrijuit in het Engels te denken. Als bewijs dat zij de Europese eisen ruimschoots hebben gehaald, ontvingen zij hun TTO Junior Certificate. Dit getuigschrift wordt gegeven aan leerlingen die halverwege hun tweetalige opleiding zijn.

Tijdens een gezellige bijeenkomst met ouders en andere belangstellenden, benadrukte teamleider Peter van Voorthuizen dat de school trots is op de prestaties van haar leerlingen. De leerlingen kunnen zich in het algemeen makkelijk uitdrukken in het Engels en bewegen zich soepel in een internationale context. Een aantal leerlingen bewezen dit vervolgens door in enkele Engelstalige speeches terug te kijken op de afgelopen drie jaar. Vooral ook de vele internationale contacten werden breed uitgemeten.

Na de uitreiking van de certificaten kregen de leerlingen ook een Roos van Verdienste uitgereikt door hun docenten. Natuurlijk werd de groep met diploma en roos op de foto gezet.
Deze groep leerlingen is intussen al gestart met hun vervolgopleiding in de bovenbouw van HAVO en VWO. Daarmee zijn zij op weg naar de senior-TTO en International Baccalaureate diploma's die hen over enkele jaren zal worden uitgereikt.

Bij de foto:
Trots tonen de geslaagden hun zojuist uitgereikte Junior Certificate voor tweetalig onderwijs aan ouders en docenten op Van der Capellen..

Op het moment voor zijn herstel haatte hij zichzelf. "Mijn leven was toen een neerwaartse spiraal naar de hel."
Ruben Runhaar debuteert met autobiografie 'Lieve klootzak' Algemeen 22 apr, 12:17
Afbeelding
De Vuurvogel opent Bevrijdingsfestival met Erik Mesie en Bas Treub Algemeen 22 apr, 11:18
Afbeelding
Zo'n driehonderd toeschouwers genieten van uitzwaaiconcert Meander Bigband Algemeen 22 apr, 10:18