Pedro Sluiter

Inschrijving 38ste Jopie van Kilsdonktoernooi geopend

· leestijd 1 minuut Sport

ZWOLLE - De inschrijving voor het jaarlijkse Jopie van Kilsdonktoernooi is geopend. Op zaterdag 2 januari 2016 wordt in de WRZV-hallen de 38ste editie gehouden van het welbekende zaalvoetbaltoernooi. De organisatie is in handen van de WRZV-zaalvoetbalvereniging.

Deelnemende teams van de 37ste editie van het toernooi krijgen tot en met 12 oktober als eerste de gelegenheid om zich in te schrijven. Vanaf 13 oktober 2015 krijgen de WRZV-teams de gelegenheid zich aan te melden en vanaf 1 november ook teams buiten de WRZV. Het toernooi staat bekend om de gezelligheid, sportiviteit maar zeker ook om het goede voetbal dankzij de deelname van menig topper uit Zwolle en omgeving.

Op dit moment is het zaalvoetbalteam van Tabonon Sportschool (nog) eigenaar van de wisselbeker, aangezien zij afgelopen editie in een spannende finale het vriendenteam van FC Friends met 4-2 wist te verslaan. De kleine, watervlugge Wahid Shimeri, op het veld spelend bij Dieze West in de zondaghoofdklasse, was de grote man en speler van toernooi in 2014. Bij de dames was de combinatie van SVI/BeQuick'28 het sterkst na een finale tegen HTC.

Er is plaats voor maximaal 24 herenteams en 6 damesteams, die verdeeld over de twee zalen gaan strijden om de felbegeerde wisselbeker. Voor het sportiefste team is er de sportiviteitsprijs.

Afhankelijk van het aantal deelnemende teams verwacht de organisatie op zaterdag 2 januari 2016 om circa 9:00 uur te kunnen aftrappen om vervolgens de finale te kunnen spelen rond 17:30 uur. Rond 18:30 uur is de prijsuitreiking en de dag zal op een gezellige wijze worden afgesloten.

De kosten voor deelname bedraagt ? 75, - per team en het bedrag dient bij inschrijving contant te worden voldaan of binnen 3 dagen na inschrijving op onze bankrekeningnummer te zijn bijgeschreven. De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst van de betaling ingedeeld. Ongeveer een week voor de aftrap van het toernooi worden de speelschema's naar de contactpersonen gemaild.

Voor inschrijving en meer informatie kan contact worden opgenomen met: voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl of 06-19365390