SUUS zoekt het in zuivelfabriek voor nieuwe voorstelling
SUUS zoekt het in zuivelfabriek voor nieuwe voorstelling brugmedia.nl

SUUS zoekt het in zuivelfabriek voor nieuwe voorstelling

Partnerbijdrages

ZWOLLE / S-HEERENBROEK ? De Zwolse Stichting SUUS brengt een nieuwe muziektheater- productie, getiteld ?Volle kracht vooruit'. Plaats van handeling is de voormalige Coöperatieve Zuivelfabriek in 's Heerenbroek.

?Volle kracht vooruit klinkt zo stoer. Niet te lang nadenken, ook al is het wel eens moeilijk. Niet te lang blijven piekeren, ook al valt het wel eens tegen. Zeker niet blijven hangen in zelfmedelijden, niet te lang aarzelen, maar krachtige en snelle beslissingen nemen. Dus gewoon krachtig doorgaan en de beuk erin! Maar is dat altijd wel zo goed? Snelle beslissers maken ook snel fouten. Even goed nadenken voordat je handelt voorkomt veel blunders. Het blindelings krachtige doorgaan heeft in het verleden maar ook vandaag de dag geleid tot veel gruwelijkheden?, zegt Stichting SUUS over het thema.

De speeldata zijn van 25 tot en met 27 september. Zie voor meer informatie daarover www.stichtingsuus.nl. Reserveren kan door een mail te sturen naar stichtingsuus@ziggo.nl of door te bellen met 06 - 25 33 44 88.