Afbeelding

Ilse wint de hoofdprijs: een jaar lang gratis sporten bij On Campus

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Een jaar lang gratis sporten - wie wil dat nou niet? Ilse van der Weele zag het wel zitten. Zij deed mee met de logopuzzel in de sportscholenbijlage van weekblad de Swollenaer en won de hoofdprijs: een jaar gratis zwemmen, fitness en groepslessen bij On Campus in Zwolle.

Jette Klaartje Koster, teamleider bij On Campus, reikte Ilse de prijs persoonlijk uit. Ilse: ?Ik ben enorm blij met deze prijs. Deze zomer heb ik samen met mijn moeder drie keer per week baantjes getrokken in het Openluchtbad Zwolle en heb helemaal de smaak te pakken gekregen. Ik heb al een kijkje genomen bij het wedstrijdbad van On Campus en dat ziet er prachtig uit. Ik ga zeker gebruikmaken van deze mooie prijs.? Naast zwemmen is Ilse ook van plan om te gaan fitnessen bij On Campus. Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan op www.on-campus.nl.

De prijswinnaars van de sportscholenbijlage van weekblad de Swollenaer zijn: Hoofdprijs: 1 jaar onbeperkt zwemmen, fitness en groepslessen ter waarde van 300 euro bij On Campus voor Ilse van der Weele. Een paar hardloopschoenen met loopanalyse van Run2Day is voor Margret Mollink. Drie maanden onbeperkt squashen, fitness en groepslessen bij Squash Zwolle gaat naar Hilde Wijma. Drie maanden gratis sporten met één introducee bij Fitland Zwolle Stadion en Stadshagen is voor Kim Paassen en Hanni Hoogeweg. Acht gratis lessen en één fightclass bij Krav maga Zwolle is voor Kim Zantinge. Ineke van der Wal, Thomas Selles, I. Cuperus en Vera Smits mogen drie maanden gratis sporten bij Profit Gym Zwolle.