Samen sterker door MatriX Coaching

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Actief bezig zijn en heerlijk verwend worden? Dat kan op zaterdag 26 september in de bewegingsstudio Bodylifeplan van Marian van Ast aan de Van Karnebeekstraat 46 in Assendorp. Tussen 9.00 uur en 21.00 uur kunnen sportievelingen meedoen aan de ?12 uurs estafette'.

Met deze estafette wil het Platform Zwolse MatriX Coaches geld inzamelen voor het project MatriX Coaching voor scholieren op Zwolse scholen. De scholen zijn weer begonnen, een mooie maar soms ook een spannende tijd. Veel indrukken, verschillende taken; dat kan soms te veel zijn. De MatriXmethode is volgens de coaches uitstekend te gebruiken bij het ondersteunen van leerlingen die dreigen vast te lopen in het onderwijs en/of moeite hebben met taal en/of rekenen, veel last hebben van emoties en klagen over een ?vol hoofd-er kan echt niets meer bij'. Het project heeft als doel om de MatriXmethode in te zetten door gecertificeerde en ervaren MatriX Coaches. Dit alles uiteraard in zorgvuldig overleg met docenten van scholen in Zwolle.

Bijdragen
Deelnemers kunnen meefietsen, lopen of roeien voor minimaal een half uur. Inschrijven is mogelijk voor een half uur tot een uur bewegen samen met een vriend(in)/familielid. Per half uur betalen ze 3,50 euro om te roeien, lopen, fietsen in het eigen tempo. Ook kan men deelnemen aan een workshop van 15 tot 45 minuten. Hiervoor betalen ze 3,50 euro. Er is ook een strippenkaart van 10 euro voor alle workshops en de estafette.

Workshops

Deelnemers hebben keuze uit vijf workshops:
A. Fotoshoot van Carry Premsela voor een mooie profielfoto voor bijvoorbeeld Facebook of LinkedIn.
B. Visagiste Helga Derksen geeft advies en verzorgt tevens, in overleg, haar en make-up.
C. Voetmassage door pedicure Yvonne Mientjes met adviezen en eventueel nagels lakken.
D. Matrixworkshop van Margreet van der Werf-Stelling met als thema ?Vol hoofd ? ruim je hoofd op'.
E. Stoelmassage van Hilda Huizing.

Alle opbrengsten van de estafette en de workshops komen ten goede aan het project MatriX Coaching voor Zwolse scholieren.

Wie het project  op een andere manier wil ondersteunen, kan de hele maand september de eigen creativiteit inbrengen door iets te maken of te bakken: dat wordt verkocht in de studio van Bodylifeplan. De opbrengst is voor het project Matrix Coaching voor Zwolse scholieren.

Men kan ook sponsoren door rechtstreeks geld over te maken op NL42RABO0387585206 ten name van Bodylifeplan onder vermelding van De Estafette.

Bodylifeplan

Van Karnebeekstraat 46

8011 JK Zwolle

(038) 423 37 10

www.bodylifeplan.nl