Nederlaag voor ZAC en SVI

Sport

ZWOLLE - ZAC en SVI zijn de competitie in 2H begonnen met een nederlaag. ZAC ging met 0-2 onderuit tegen DZC ?68 en ASC'62 was met 2-1 te sterk voor SVI.

Het was een harde kennismaking met de tweede klasse voor ZAC, dat binnen tien minuten tegen een 0-2 achterstand aankeek. Hoewel de ploeg zich daarna goed herstelde en een paar keer dicht bij een doelpunt was, kon de nederlaag niet meer worden afgewend. ?Zo gaat dat dus tegen een ploeg die aangeeft mee te willen doen om de titel. We kregen een lesje in omschakelen?, zag trainer Egbert Kragt. ?Maar ik kan de jongens niets verwijten. Ze hebben het harstikke goed gedaan.?

Collega Stephan Rahantoknam was ook tevreden over het spel van zijn ploeg. ?Het is een onverdiende nederlaag. Dat kunnen we onszelf kwalijk nemen, maar we kunnen tevreden zijn met hoe we hebben gespeeld.? Spits Timon Beimers maakte een kwartier voor tijd de 2-1, maar SVI hielp veel kansen om zeep.

Nieuwe hoofdsponsor
ZAC heeft in Topfit Fysiotherapie een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Op 31 augustus tekenden ZAC-voorzitter Jan Dobben en directeur van Topfit Fysiotherapie Harry Gosselink een vierjarige sponsorovereenkomst.