Afbeelding

Verkeershinder op kruispunt Westenholterallee - Frankhuizerallee

Partnerbijdrages

WESTENHOLTE/STADSHAGEN - Op de kruising Westenholterallee - Frankhuizerallee zijn van vrijdagavond 28 augustus tot maandagochtend 31 augustus avond- en nachtwerkzaamheden. De werkzaamheden vinden plaats tussen 19.00 en 6.00 uur.

Gedurende de werkzaamheden  is de kruising afgesloten voor het verkeer van en naar de Westenholterallee en Frankhuizerallee. Het verkeer Zwolle-Kampen/Hasselt kan in beide rijrichtingen wel door. Verkeersborden geven de omleidingsroutes aan. Het werk aan het kruispunt Westenholterallee - Frankhuizerallee maakt een onderdeel uit van het groot onderhoudsproject Westenholterallee.

De omleidingsroute voor het verkeer op de Frankhuizerallee richting de Hasselterweg loopt via de Belvédèrelaan en Havezathenallee. Het verkeer op de Westenholterallee richting de Hasselterweg wordt omgeleid via de Blaloweg.

De Westenholterallee, het gedeelte tussen het kruispunt Hasselterweg tot aan het verkeersplein (Spoolderplein), is volgens de gemeente toe aan een groot onderhoud. De uitvoering vindt vanaf 28 augustus plaats en duurt naar verwachting tot eind september. De activiteiten bestaan uit het vervangen van deklagen, het aanbrengen van markering, het onderhouden van de verkeersregel installaties (VRI) en rioolwerkzaamheden. Om de overlast tot een minimum te beperken, wordt het werk gefaseerd uitgevoerd, waarbij de activiteiten zoveel mogelijk per rijbaan worden uitgevoerd. Op de website www.zwolle.nl/westenholterallee is meer informatie te lezen over het onderhoudsproject.