Janneke Bakker

Creatieve activiteiten bij Rits in.

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Dit najaar heeft Rits in, de wol én handwerkwinkel van Zwolle, weer een volle activiteiten kalender.


Meet & Greet
Zaterdag 5 september komen de ontwerpsters van de Crochet a Long (CAL) 2015 naar de winkel. Er is dan de mogelijkheid om onder het genot van koffie en thee Jolanda en Tertia te ontmoeten. In 2015 hebben zij wederom vele handwerksters aan het haken gekregen met hun ontwerp van een deken. Elke week kwam er een deel van het patroon beschikbaar. Deelnamekosten ?2,50 inclusief koffie/thee , een digitale foto en een verassing.

Wolproeverij
Om het nieuwe seizoen in te luiden wordt er op zaterdag 12 september een Wolproeverij georganiseerd. Samen met Nina en Nienke van Bonthuishouden kun je de nieuwe najaars- en wintergarens komen ?proeven?. Je krijgt de mogelijkheid om met deze kwaliteiten te gaan breien of te haken.
De Wolproeverij vind plaats in 2 rondes van 13:30-14:30 en 15:00-16:00 uur. Deelname aan één van de rondes kost ? 5,- inclusief koffie, thee en wat lekkers. Na afloop van de proeverij ontvang je ook nog een goodiebag .

Workshops
Samen met de dames van Bonthuishouden worden er op donderdagavond regelmatig workshops gegeven. De komende periode staan de onderstaande workshops ingepland
? 10 september Mandala/Doily haken
? 24 september omslagdoek haken of breien
? 15 oktober muts haken of breien
De kosten van de workshop zijn ? 17,50 per persoon.

ByClaire World of Colors
Claire Boeter (oa bekend van Haken & Kleur) komt op zaterdag 26 september a.s. weer een workshops bij Rits in geven. Tijdens de workshop World of Colors wordt er aandacht besteed aan kleurgebruik voor haakprojecten.
De kosten van de workshop zijn ?35,- per persoon.

Voor alle activiteiten geldt dat je je vooraf moet aanmelden, via info@ritsin.nl in de winkel aan de Assendorperstraat 105 in Zwolle.