Veelzijdig en modern On Campus heeft aanbod voor iedere sporter
Veelzijdig en modern On Campus heeft aanbod voor iedere sporter brugmedia.nl

Veelzijdig en modern On Campus heeft aanbod voor iedere sporter

Sport

Met één abonnement zwemmen, fitness en groepslessen volgen. Sporters kunnen zich helemaal uitleven in het nieuwe moderne sportcomplex van On Campus.


 

Direct achter hogeschool Windesheim bevinden zich de gloednieuwe faciliteiten met maar liefst drie zwembaden - een wedstrijd-, instructie- en therapiebad - een fitnessruimte, klimmuur, judozaal en veertien sportzalen. ?Iedereen die op welke manier dan ook wil sporten, is welkom?, vertelt teamleider Jette Klaartje Koster enthousiast. ?We hebben voor iedereen aanbod om in beweging te komen. Ik nodig sporters graag uit om te komen ontdekken hoeveel hier mogelijk is.?

Wie van alle veelzijdigheid wil genieten, kan voor 300 euro per jaar onbeperkt fitnessen, zwemmen of deelnemen aan de ?natte of droge' groepslessen. Koster: ?Maar voor één onderdeel komen, kan natuurlijk ook.? Nieuw dit tweede seizoen is het baby-, peuter- en kleuterzwemmen dat plaatsvindt in het therapiebad, waar het water warmer en voor de kleine kinderen prettiger is.

Het weekrooster kent in het nieuwe seizoen een vast patroon. ?Die structuur is heerlijk simpel en voor veel mensen aantrekkelijk?, legt Koster uit. ?Banenzwemmen is bijvoorbeeld elke dag op dezelfde tijden. Niets zo vervelend immers als het rooster iedere dag weer anders is.? Het rooster is te vinden op de website of op de eigen app.

?We willen altijd een streepje voor hebben in kwaliteit?, motiveert Koster. Bij On Campus werken daarnaast Calo-studenten, die er ook worden opgeleid.

 

On Campus

Campus 2-6

8017 CA Zwolle

(088) 469 70 00

www.on-campus.nl