Optreden park Eekhout zondag 5 juli

Cultuur

Geachte redactie,

Mag ik zo vrij zijn de Theeschenkerij Eekhout en haar georganiseerde activiteit in park Eekhout op zondag 5 juli as onder de aandacht te brengen?

___________________________________________________________________________________________________________________________________
Wanneer: zondag 5 juli 2015
Titel : Theeschenkerij Eekhout in samenwerking met Chantal Manrho (vocals)
Waar: Park Eekhout, Zwolle, binnenstad
Categorie: In de wijk; Kunst en cultuur
Homepage: http://parkeekhout.nl/ en http://www.detheeschenkerijeekhout.nl/ en Facebook

Goed nieuws! De Theeschenkerij Eekhout gevestigd bij Park Eekhout is dit jaar weer tijdens de lente en zomermaanden iedere zondagmiddag geopend.
Traditiegetrouw wordt de theeschenkerij elke eerste zondag van de maand en de allerlaatste theetuin-zondag in september muzikaal omlijst. Ook dit jaar is er een gevarieerd programma. De optredens vinden plaats tussen 14.30 uur en 16.00 uur (onder voorbehoud van goed weer).

Op zondag 5 juli : De 19-jarige Chantal Manrho studeert bij Windesheim. Muziek blijft de rode draad in haar leven: van de blokfluit naar de dwarsfluit en nu inmiddels vocals begeleidt door piano met een divers repertoire binnen rustige popmuziek. Chantal treedt graag voor u op, ook op feestjes en andere bijzondere gelegenheden zoals ter opluistering en vermaak van de gasten die graag even bijkomen in de theeschenkerij bij Park Eekhout. Easy going, plezierig om naar te luisteren!