Afbeelding

Blue Sakura presenteert vernieuwde menukaart

Partnerbijdrages

Het  team van Blue Sakura, heeft jarenlange ervaring in de Japanse keuken. Ze werken uitsluitend met producten die dagelijks vers worden aangevoerd.

Bezoekers kunnen lekker en gezond genieten van een heerlijke caloriearme maaltijd in een trendy omgeving met een Japanse sfeer. Veel mensen hebben dit bijzondere restaurant in de Bethlehemkerk al weten te vinden. Nu is er een vernieuwde menukaart waarop nog meer heerlijke vleesgerechten te vinden zijn. Ook zijn er meer mooie nagerechten aan de kaart toegevoegd. Er is rekening gehouden met de wensen van de Nederlandse gasten die graag keuze willen hebben uit meer vleesgerechten en desserts.

Via een tablet bestelt men de gerechten die men wil proeven. Alle gerechten bestaan uit kleine porties zodat men genoeg ruimte heeft om van alles wat te proeven. Blue Sakura heeft niet alleen sushi, maar ook salades, soepen, noodles, gerechten van de bakplaat zoals ossenhaas, lams rack, zalm en eendenborstfilet. Er zijn eveneens gefrituurde gerechten van garnalen, groenten en bananen. Ook grillgerechten en verschillende desserts zijn te bestellen.

Voor wie het te moeilijk vindt om uit de grote verscheidenheid te kiezen, is er vriendelijk en bekwaam personeel om te helpen. Er zijn oefenstokjes voor wie nog niet met stokjes kan eten.

Kijk voor meer informatie op www.bluesakura.nl.