De Herderin in Hasselt krijgt nieuwe eigenaren
De Herderin in Hasselt krijgt nieuwe eigenaren brugmedia.nl

De Herderin in Hasselt krijgt nieuwe eigenaren

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De Herderin in Hasselt krijgt nieuwe eigenaren. André Koudeis en Reinoud Binnendijk, eveneens afkomstig uit de Hanzestad, nemen het culinaire centrum per 1 juli over van Bas Brink.

"Na zestien onvergetelijke jaren als horecaondernemer, sla ik nu een andere weg in?, legt Brink uit. ?Daar komt bij dat de horeca vrij arbeidsintensief is. De sociale contacten schoten er daardoor regelmatig bij in, omdat ik altijd 's avonds werk. De meeste vrienden, familie en kennissen werken overdag.?

De nieuwe eigenaren, die ook cateringbedrijf Kontento runnen, zetten de Herderin in eerste instantie voort zoals het nu draait. ?Het concept staat als een huis?, vertelt Brink. ?Alles wat met eten en drinken te maken heeft, vind je hier. Het is ingericht voor feesten, diners maar ook kookworkshops. Wij hebben twee fantastisch ingerichte en professionele kookstudio's. Dat alles bij elkaar is een unieke combinatie, die je niet veel ziet. Daar komt dus nog hun cateringbedrijf bij, wat het echt compleet maakt.?

Wat Brink nu gaat doen, weet hij nog niet. Hij gaat rustig de tijd nemen om zich te oriënteren. ?Ik wil bij deze wel al mijn gasten in de afgelopen zestien jaar bedanken voor de klandizie en de leveranciers voor de prettige samenwerking. En natuurlijk ben ik ook mijn medewerkers dankbaar, die overigens gewoon werkzaam blijven bij de Herderin. Ik heb met heel veel plezier en passie de Herderin gerund, ik hoop dat mijn opvolgers dat van mij overnemen.?

Culinair Centrum de Herderin

Hoogstraat 1

8061 HA Hasselt

(038) 477 33 00

www.deherderin.nl