'Geweldig seizoen' volleybalvereniging CSV
'Geweldig seizoen' volleybalvereniging CSV brugmedia.nl

'Geweldig seizoen' volleybalvereniging CSV

· leestijd 1 minuut Sport

ZWOLLE - Volleybalvereniging CSV Zwolle heeft het seizoen 2014 - 2015 zeer succesvol afgesloten. Van de dertien teams die de vereniging kent zijn er vijf gepromoveerd. Zowel de damesteams D3, D4 en D8 als de herenteams H2 en H5 mogen volgend jaar een klasse hoger uitkomen.

Dames 3 promoveert naar de eerste klasse, dames 4 gaat spelen in de tweede klasse en dames 8 mag volgend jaar uitkomen in de derde klasse. Bij de heren vierden heren 2 en heren 5 hun kampioenschap. Zij mogen uitkomen in respectievelijk de promotieklasse en de derde klasse. Heren 1 is als tweede geëindigd in de competitie, maar heeft het in de P/D wedstrijden helaas afgelegd. Zij blijven volgend seizoen derde divisie spelen. In de beker werden ook goede resultaten geboekt met een finaleplaats voor D3 en een halve finaleplaats voor H1.

'Geweldig seizoen'
Voorzitter van het bestuur, Matté Brijder, vertelt trots: ?We hebben als club een geweldig sportief seizoen achter de rug. Van sommige teams had ik promotie wel verwacht, maar er zit ook een aantal verrassingen tussen. Tegen de landelijke trend in zijn er vorig jaar veel nieuwe leden bijgekomen wat zorgde voor maar liefst twee teams extra. Dit, en de gedrevenheid van de sporters en hun begeleiders, heeft ervoor gezorgd dat we zo'n goed seizoen hebben gekend. Daarnaast is afgelopen seizoen weer gebleken dat we een gezellige vereniging zijn met veel onderlinge betrokkenheid. Ik ben super trots op onze vereniging en op de teams!?

Volleybalvereniging CSV Zwolle
CSV Zwolle is de grootste senioren volleybalvereniging van Zwolle en traint en speelt in de sporthal van het Deltion College. Met acht damesteams, vijf herenteams en een recreantengroep biedt CSV voor elk niveau wat wils. CSV is een vereniging met enthousiaste leden waar gezelligheid, betrokkenheid en ambitie hoog in het vaandel staan.