Afbeelding

Groene Welle actief tijdens ?Kom in de Kas'

Partnerbijdrages

ZWOLLE - De Groene Welle doet actief mee aan het landelijke evenement ?Kom in de Kas'. Met demonstraties en voorlichtingen laat de groene onderwijsinstelling zien wat de mogelijkheden zijn van het werken in en met de tuinbouwsector.

De Groene Welle is dit jaar aanwezig bij bedrijven in IJsselmuiden, Klazinaveen en Ens.

De School in een persbericht: ?Mbo-studenten Plantenteelt geven dit jaar bij Kwekerij Wouters acte de presente. Ze geven informatie over de opleiding plantenteelt, waar met name de glasteelt, sierteelt en groenteteelt aan bod zullen komen. Verder geven ze informatie over diverse cursussen die voor de glastuinbouw van belang zijn. De officiële opening is om 10.00 uur; de dag wordt om 16.00 afgesloten met een veiling. Alle producten die door de tuinders uit de Noordoostpolder zijn geleverd worden geveild en de opbrengst gaat naar de voedselbank Noordoostpolder/Urk.?

De mbo-studenten Bloemdesign zijn tijdens Kom in de Kas actief in Klazienaveen. Ze laten zien welke mogelijkheden de tuinbouwproducten hebben voor de designbranche. De dagen voorafgaand aan de tentoonstelling maken de studenten de tentoonstellingsruimte gereed voor gebruik. Ze verfraaien de ruimte met bloemen en producten uit de regio.