Je hebt een Wajong-status en zoekt werk?

Algemeen

Bij Talenta komen we graag in contact met Wajongeren die aan de slag willen op de arbeidsmarkt. Ga je liever voor die passende baan dan thuiszitten en afwachten wat de veranderde wetgeving straks voor jou betekent? Dan ben je hartelijk welkom op het spreekuur van Talenta, dat op donderdag 9 april 2015 wordt gehouden in Wijkcentrum Dieze Oost, Zerboltstraat 61 in Zwolle.

Talenta is een stichting die mensen met een arbeidsongeschiktheidsuitkering (Wajong, WIA, WAO, Ziektewet) helpt bij het vinden van een passende baan en zo nodig begeleiding biedt om werk te behouden (jobcoaching). In de meeste gevallen lukt het ons om samen een passende werkplek te vinden. Talenta heeft regelmatig interessante vacatures.

Ook schoolverlaters die geen Wajong meer kunnen aanvragen, maar wel hebben te maken met beperkte arbeidsmogelijkheden, kunnen op het spreekuur terecht. Werkgevers die inspelen op de quotumregeling voor arbeidsbeperkten informeren we graag over de voordelen van het in dienst nemen van deze doelgroep of de mogelijkheid van detachering.

Dit spreekuur is gratis en zonder verplichtingen, je hoeft alleen even een telefonische afspraak te maken bij Peter Qualm 06-16113835 of Henriëtte van den Brink 06-22216814. Zie voor meer informatie over Talenta de website: www.talentawerkt.nl