Afbeelding

Bijzondere gastenavond Zwolse BNI-chapters bij Autobedrijf Bert Wieten

Partnerbijdrages

Een bijzondere netwerkavond beleven bij Autobedrijf Bert Wieten. Dat is het doel van BNI-chapters De Putter en de Heilige Koe in Zwolle. Op donderdagavond 26 maart vanaf 19:30 uur maken tientallen ondernemers uit de regio Zwolle bij Autobedrijf Bert Wieten aan de Boeierweg 11 in Zwolle kennis met elkaar en met het motto van BNI: Geven loont.

BNI staat voor Business Network International. Deze netwerkorganisatie is in de jaren tachtig in Amerika opgericht. Sindsdien heeft BNI zich over de hele wereld verspreid. Er zijn circa zesduizend chapters, waar wekelijks miljoenen euro's aan omzet over tafel gaan. Omzet, die anders nooit behaald zou zijn. In Zwolle zijn er twee BNI-chapters: De Heilige Koe (iedere woensdagochtend vanaf 6:45 uur) en De Putter (iedere dinsdagochtend vanaf 6:45 uur).

Gezamenlijk organiseren zij de gastenavond bij Autobedrijf Bert Wieten. Gedurende deze avond krijgen de bedrijven de kans om zichzelf te presenteren. De beginselen van de BNI-formule wordt toegelicht, waarna de aanwezigen in een dynamische omgeving met elkaar in gesprek gaan over elkaars business. De inloop is vanaf 19:30 uur, het officiële programma start om 20:00 uur. De avond wordt rond 22:00 uur afgesloten. Aanmelden kan, uitsluitend vooraf, per e-mail: nanno@bni-oostnederland.nl. Meer informatie is te vinden op www.bnideputterzwolle.nl en www.bni-deheiligekoe.nl.