Afbeelding

Winkeliers Assendorp introduceren gezamenlijke spaarpas

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het winkelgebied van de wijk Assendorp heeft op 7 februari een eigen spaarpas geïntroduceerd: de Assendorppas. Met de pas bouwen klanten bij de deelnemende winkeliers een eigen tegoed op. ?Heel handig?, volgens biologische slager Herman Haverkort en Jan Willem van Dorp van Cartridge Europe. ?Veel klanten kregen genoeg van ?al die pasjes'. Waar ze in het verleden bij bijna iedere winkelier een spaarpas kregen, is er nu dus maar één waarmee ze bij heel veel winkeliers terecht kunnen. Zo bouwen ze ook sneller een tegoed op.? Per bestede euro worden er punten op de pas bijgeschreven. Ieder punt vertegenwoordigt 0,01 euro. Met het opgebouwde bedrag kunnen klanten weer bij de winkeliers betalen. Ze sparen dus niet voor cadeaus en ook wordt er geen contant geld uitgekeerd.

Tegelijk met de Assendorppas heeft het winkelgebied de fonkelnieuwe website www.assendorpdatleeft.nl gelanceerd, waarop klanten hun saldo kunnen checken. Tevens presenteren de deelnemende winkeliers zich op de site, zodat men het ruime winkelaanbod van Assendorp kan zien. Haverkort en Van Dorp: ?Natuurlijk verwachten we elkaar te versterken en hopen we dat meer mensen de grote verscheidenheid aan speciaalzaken in Assendorp ontdekken. Het is niet voor niets dat we de slogan ?Assendorp dat leeft!' hanteren. De pas maakt het voor ons verder mogelijk interessante acties te houden. Op de duidelijke site staat ons winkelaanbod, onze activiteiten, nieuws en acties. Ook kunnen klanten via de gezamenlijke site rechtstreeks contact opnemen  met de aangesloten winkeliers.?

De Assendorppas kost eenmalig 2,50 euro. Er staat dan meteen 50 punten tegoed op. De pas is verkrijgbaar bij de deelnemende winkeliers.

www.assendorpdatleeft.nl