Berlijnse kinderen zoeken vakantiegezin
Berlijnse kinderen zoeken vakantiegezin brugmedia.nl

Berlijnse kinderen zoeken vakantiegezin

Partnerbijdrages

REGIO - Even tot rust komen, een beschermende arm om je heen en weer kind mogen zijn. Dit geluk probeert de onafhankelijke stichting Pax Kinderhulp buitenlandse kinderen te bieden die onder moeilijke omstandigheden leven. Pax Kinderhulp nodigt deze kinderen uit van 28 maart tot en met 10 april voor een onbekommerde vakantie in de regio. De werkgroep Pax Kinderhulp IJsselland zoekt gastgezinnen voor Berlijnse kinderen van zes tot en met twaalf jaar. De gastouders mogen hun voorkeur uitspreken voor jongen, meisje en leeftijd.
Sommige kinderen komen uit een kindertehuis, andere wonen bij hun vader en/of moeder of bij familieleden. De kinderen komen naar Nederland waar ze twee weken blijven en in het gezinsleven meedraaien. Alle kosten voor vervoer, begeleiding en verzekering van de kinderen worden betaald. Voor het gastgezin blijven alleen de kosten over die binnen het gezin zelf worden gemaakt, zoals eten, drinken en eventueel uitstapjes.
Belangstellenden kunnen voor meer informatie terecht op www.paxkinderhulp.nl of telefonisch contact opnemen met Janneke van Boven: (0525) 62 18 14.