Autobedrijf Leerentveld aangesloten bij GlasGarage

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Autobedrijf Leerentveld in Zwolle is sinds 1 januari 2015 aangesloten bij GlasGarage, dé autoruitspecialist van Nederland. GlasGarage heeft Leerentveld verkozen vanwege haar goede reputatie, jarenlange ervaring en hoge mate van servicegerichtheid.

Het Zwolse autobedrijf is bovendien gevestigd op een goed bereikbare plaats, onderaan de afslag van de A28. Ook dat vindt GlasGarage belangrijk. GlasGarage Leerentveld werkt dan ook sinds 1 januari voor nagenoeg alle verzekeraars en leasemaatschappijen.
Leerentveld heeft, als dealer van Kia en Mazda en Saab, in haar 65-jarige bestaan een groot klantenbestand opgebouwd. Klanten kunnen bij Leerentveld rekenen op persoonlijk, deskundig en eerlijk advies. Het bedrijf verdiept zich in hun wensen en stelt het belang van de klant voorop. ?De werkplaats neemt een belangrijke rol binnen ons bedrijf in. Onze monteurs hebben naast regulier onderhoud aan auto's in de loop der jaren ook al heel wat autoruitschades verholpen. Door de aansluiting bij GlasGarage kunnen we glasschades vanaf nu altijd uitvoeren voor geen of het laagste eigen risico zoals genoemd op de groene kaart of verzekeringspolis. Mensen kunnen bij autoruitschade rechtstreeks een afspraak met ons maken. Wij wikkelen een en ander in de meeste gevallen direct af met hun verzekeringsmaatschappij. Dat zien wij als service: wij ontzorgen onze klanten graag?, aldus Berry Leerentveld.

De speciale GlasGarage klantenservice voor autoruitschade is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar via (0800) 1246. Liever online een afspraak maken? Dat kan zowel via www.leerentveld.nl als via www.glasgarage.nl. Uiteraard kunnen mensen hun autoruitschade ook rechtstreeks melden bij Autobedrijf Leerentveld via (038) 428 03 00.

Autoruitschade
Autoruitschade komt veel voor. Zeker in de winter, als vorst ervoor zorgt dat asfalt losraakt en dit in kleine stukjes los op de weg komt te liggen. De kans is groot dat deze stukjes asfalt opspatten en op de autoruit terechtkomen waardoor er een ster of barst ontstaat. Ook komt het regelmatig voor dat een niet of niet goed gerepareerde ster of barst door het te snel verwarmen van het interieur, ervoor zorgt dat een autoruit in zijn geheel breekt.

GlasGarage
GlasGarage is in korte tijd uitgegroeid tot dé autoruitspecialist van Nederland. Met ruim 125 vestigingen door heel Nederland, is er altijd wel een GlasGarage in de buurt. Bij GlasGarage zijn mensen verzekerd van een betrouwbare, snelle en kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Niet in de laatste plaats omdat GlasGarage is aangesloten bij de FOCWA, een Nederlands keurmerk dat garant staat voor kwaliteit. De ruim 125 vestigingen van GlasGarage zijn door de stichting Duurzaam Repareren gecertificeerd. Dat betekent onder andere dat er geen vervuilende bestanddelen worden gebruikt, reststoffen op verantwoorde wijze worden afgevoerd en voor reparaties en vervangingen milieubesparende methodes worden toegepast.