Kerst Streekmarkt in Doepark Nooterhof

Algemeen

ZWOLLE - In Doepark Nooterhof wordt op zondag 14 december weer een Kerst Streekmarkt gehouden. Tijdens deze sfeervolle kerstmarkt kunnen bezoekers genieten van al het lekkers dat de regio te bieden heeft. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Op deze gratis toegankelijke Streekmarkt kan men onder andere diverse bieren, kazen, koffie, hartige taarten, wijnen, vleeswaren en worst, broodsoorten, bonbons en andere lekkernijen proeven en kopen. Daarnaast staan er onder meer kramen van IVN, Natuurmonumenten en Frion. Ook de Infowinkel van Doepark Nooterhof is geopend.

Studenten van het Productiehuis Nooterhof, een leerbedrijf van Landstede op het Doepark, zijn verantwoordelijk voor de aankleding van de markt en het entertainment. Zo is er een kerstman en zijn er diverse activiteiten voor de allerkleinsten. Ook het knuffelkonijn ia aanwezig. De ouders kunnen zo rustig de markt bezoeken.

Vrouwenkoor Na8ten verzorgt om 13.00 uur een optreden en gedurende de dag houdt Kinderdagverblijf Nooterhof van Landstede Kinderopvang ook Open Huis. De Kerst Streekmarkt is georganiseerd door Doepark Nooterhof in samenwerking met Slow Food Zwolle. Inmiddels hebben zich al vijftig standhouders gemeld.