Afbeelding

Spectaculaire ?pyromusical' bij Souman Vuurwerk

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Traditiegetrouw organiseert Kwekerij Souman in Hattem jaarlijks een sensationele vuurwerkshow. Dit jaar is het slot van de show nog spectaculairder dan voorgaande jaren dankzij een zinderende finale op muziek.

Kwekerij Souman heeft ieder jaar een gigantische keus in vuurwerk. Dit jaar zijn er ruim 250 artikelen, variërend van knalvuurwerk tot siervuurwerk. ?Wij hebben de grootste webshop in de regio en tijdens onze show demonstreren we zo'n veertig artikelen die ook in ons assortiment zitten?, aldus Jan Souman. De jaarlijkse vuurwerkshow bij Kwekerij Souman trekt altijd veel publiek. Dit jaar wordt de show nog spectaculairder, dankzij een pyromusical als finale. ?We schieten dan het vuurwerk af op de maat van muziek. Sensationeel.? Net als eerdere jaren staat de (gratis) warme chocomel voor iedereen klaar. Uiteraard is de show buiten, dus warme kleding is geen overbodige luxe. Parkeren kan gratis en voor de deur. De vuurwerkshow vindt dit jaar plaats op zaterdag 13 december en begint om 19.30 uur.

Kwekerij Souman heeft net als vorig jaar een eigen importcollectie ?China Red Vuurwerk' genaamd. Dit vuurwerk is van kwalitatief hoog niveau. Kwekerij Souman kan het, dankzij een gezamenlijke inkoop van meerdere vuurwerkhandelaren, tegen scherpe tarieven aanbieden. ?Dit jaar hebben we heel veel cakeboxen van vier goede, zware cakes in één doos. Ook zijn er cakes die minder hard knallen, maar zeer mooie kleuren en effecten hebben. Voor de liefhebbers verkopen we overigens ook carbid.?

Kwekerij Souman heeft in verband met de vuurwerkverkoop extra koopavonden. De afhaaldagen zijn op 29, 30 en 31 december. Kijk voor meer informatie op www.soumanvuurwerk.nl.

Kwekerij Souman

Zuiderzeestraatweg 34

8051 SN Hattem

(038) 444 90 42