Afbeelding

Welke winkelier staat hier?

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Brood en Banket Bakkerij Elderkamp zit nu 38 jaar in Zwolle. Het bedrijf heeft 2 verkooppunten. Eén in het winkelcentrum Zwolle-zuid en één de AA-landen. Alle producten worden op een hoogwaardige ambachtelijke manier gemaakt in de bakkerij die in de Marslanden gevestigd is. Het assortiment varieert van grootbrood en kleinbrood tot gebak, stukwerk en chocola. Pure producten van hoge kwaliteit en service is waar Bakkerij Elderkamp voor staat en gaat.

In beide winkels is een lunchroom gevestigd waar op de barista wijze koffie wordt geserveerd. Ook voor een gebakje en lunch kunt u hier terecht. Wij  nodigen u graag uit om eens binnen te komen, proeven en te ruiken naar de pure producten.

Vrijdag 12 december houden wij een ''live baking'' in onze winkel de Aa-landen, van 10.30 tot ongeveer 15.00 uur. Hier zullen 2 banketbakkers een demonstratie geven over onze producten die met ons Bretoens deeg worden gemaakt.
Bretoens Zanddeeg is een bros deeg dat lekker weg eet, vooral als deze gevuld is met spijs en gele room zoals wij doen.  Bretoens Zanddeeg wordt gebruikt voor sloffenbodems, maar ook voor taartbodems, koeken en stukwerk.

Wij werken nu ander half jaar met dit product en zijn er erg enthousiast over. Het is wat anders, lekker en speciaal ''daarvoor kom je toch naar de bakker!''
Toch willen we het nog meer onder de aandacht brengen en daarom organiseren we een live baking in onze winkel die in de Aa-landen gevestigd is. Onze banket bakkers zullen hier een demonstratie geven hoe onze Bretoens producten gemaakt worden. We beginnen vanaf 11:00uur