Afbeelding

Nu ook Buurtzorg Zwolle Centrum van start.

Algemeen

Buurtzorg Zwolle Centrum is van start gegaan. De opening van het kantoor werd onder belangstelling gevierd, afgelopen vrijdag,10 oktober.
Omwonenden, cliënten en collega's vormden het tafereel van een gezellige borrel waarmee de opening van het kantoor een feit werd.
Het motto luidt:"Net zo zeker als de Peperbus in het centrum van Zwolle staat, geeft Buurtzorg Centrum zorg op maat"
"Jullie pretenderen nogal wat",was het commentaar van een van de bezoekers van het kantoor gevestigd aan de Willemsvaart, boven de Welzorg
;"want de Peperbus staat hier al heel lang, heel vast en zeker" Ja, dat klopt, we pretenderen nogal wat maar niet onterecht.
Vijf jaar geleden zijn we begonnen in Zwolle met 6 verpleegkundigen en inmiddels zijn we uitgegroeid tot 7 teams die heel Zwolle bedienen.
Nog steeds groeien we door klein te blijven. Tegenstelling? Nee, we groeien tot een team van maximaal 12 personen, dan splitsen we en splitsen we het stadsdeel ook.
Zo blijven we in kleine teams wijkgericht werken. Het resultaat is goede efficiënte zorg, cliënten en verpleegkundigen die elkaar kennen, korte lijntjes naar de
huisartsen en andere hulpverleners. Sinds kort is Buurtzorg Zwolle Centrum ook Buurtzorg +, dat betekent dat we samenwerken met een fysiotherapiepraktijk namelijk Topfit.
We gaan voor de beste zorg door hoog opgeleid personeel met hart voor de client. Bent u geinteresseerd of heeft u vragen, u kunt altijd bellen naar ons bereikbare nummer.
Buurtzorg Zwolle Centrum:06-13740025
e-mailadres: zwollecentrum@buurtzorgnederland.com
adres Willemsvaart 16a