Afbeelding

Zwolle heeft ? 179 miljoen verloren door woekerpolissen

Algemeen

Vereniging Woekerpolis.nl organiseert inloopavond om gedupeerden te helpen


De landelijke Woekertoer van Vereniging Woekerpolis.nl is in volle gang. De vijfde aankomstplaats van de toer is op 14 oktober in Zwolle. Belangstellenden kunnen binnenlopen voor een persoonlijk advies over hun woekerpolis. Financiële en juridische specialisten staan vanaf 19:00 uur klaar. Vragen zoals ?heb ik een woekerpolis?? en ?wat moet ik doen om mijn schade vergoed te krijgen?? worden dan beantwoord. Volgens berekeningen van de vereniging ligt het totale schadebedrag voor gedupeerden uit Zwolle rond de ? 179 miljoen.

Voorzitter Ab Flipse: ?We willen gedupeerden met een woekerpolis mobiliseren. Vaak ligt er een schadevergoeding op ze te wachten, maar nemen mensen niet de moeite om zich aan te melden. De compensatieregeling van Aegon is daar een goed voorbeeld van.? De inloopbijeenkomst wordt 's avonds van 19:00 tot 21:30 uur gehouden. De vereniging heeft berekend dat de schade alleen al onder de inwoners van Zwolle circa ? 179 miljoen bedraagt.

Tijdens de eerste vier bijeenkomsten in Amsterdam, Assen, Rotterdam en Eindhoven kregen bijna 650 woekerpolisgedupeerden persoonlijk advies over hun woekerpolis. Na Zwolle wordt nog Venlo aangedaan.

Locaties en data voor de Woekertoer zijn te vinden op http://www.woekerpolis.nl/woekertoer2014. Geïnteresseerden kunnen zich daar aanmelden.