Wegwerkzaamheden Aa landen

Partnerbijdrages

ZWOLLE - In opdracht van de gemeente Zwolle worden wegwerkzaamheden uitgevoerd uit aan de Rijnlaan en Lassuslaan. Het werk aan de Rijnlaan vindt op maandag 11 april plaats en aan de Lassuslaan vindt van maandag 11 april tot en met vrijdag 15 april. Wegens wegwerkzaamheden ondervindt het gemotoriseerd verkeer op de beide wegen stremming.

De afgelopen winter heeft de Rijnlaan op het gedeelte tussen de Biesbosch en de Zwartewaterallee veel schade veroorzaakt. Op maandag 11 april tussen 9.00 en 18.00 uur worden er asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd. Het huidige asfalt wordt gefreesd en er wordt daarna een nieuw asfalt aangebracht. Het werkt veroorzaakt stremming voor het gemotoriseerde verkeer met de rijrichting vanuit de viaduct A28 naar de Zwartewaterallee. De andere rijrichting blijft toegankelijk. Gemotoriseerde verkeer wordt omgeleid via de Middelweg. De stadslijn 4 van Syntus rijdt via de Ruusbroecstraat om.

Van maandag 11 tot en met vrijdag 15 april vinden er werkzaamheden plaats aan de Lassuslaan ter hoogte van de scholengemeenschap Van der Capellen. Het werk dat uit asfalterings- en bestratingsactiviteiten bestaat, veroorzaakt stremmingen voor het verkeer. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Telemannstraat. Fietsers worden verzocht een andere fietsroute te nemen. De aanliggende percelen blijven te voet (fiets aan de hand) bereikbaar. Stadslijn 2 van Syntus rijdt een aangepaste route vanaf de Lassuslaan - Bachlaan rechtstreeks naar Aa-landen.