Duwtje in de rug voor beginnende ondernemer

Algemeen

ZWOLLE - ‘Samen sta je sterker’. Met dat gegeven in het achterhoofd organiseren Lovetofund, IncZwolle, Green PAC iLab en Kennispoort Regio Zwolle voor de vierde maal een gezamenlijk inloopcafé. Op woensdag 28 oktober zijn (startende) ondernemers met een plan welkom.

De Kantine Zwolle aan Hanzeplein 11 is dan wederom gastlocatie. 

Het inloopcafé is bedoeld voor, veelal beginnende, ondernemers met een goed idee voor een nieuw project of innovatie. Het kan daarbij volgens de organisatie bijvoorbeeld gaan om een eigen biermerk, een innovatief product, een winkel in de buurt of investeren in een nieuwe machine. De initiatiefnemers kunnen qua kennis en eventueel ook middelen op weg worden geholpen om hun idee te verwezenlijken. Denk daarbij aan het opbouwen van een netwerk, het starten van een campagne en het vinden van investeerders.

Lovetofund is hét crowdfundingplatform in de Zwolse regio. IncZwolle is dé incubator in de  regio en maakt van startende bedrijven succesvolle ondernemingen. "Werken aan het fundament van je bedrijf", noemt de organisatie dat.  Het Green PAC iLab biedt startende ondernemers ondersteuning bij het ontwikkelen, produceren en vermarkten van innovatieve kunststof (delen van) producten. Van zoekende starter naar zelfbewuste ondernemer.