Afbeelding

DE LP WEER HELEMAAL HOT OP DE PLATENBEURS

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - Zaterdag 28 november organiseert Dynamite Beurzen een CD – DVD en Platenbeurs beurs in Zalencentrum SIO Thorbeckelaan 2 te Zwolle. Die dag zal Zalencentrum SIO een waar Eldorado zijn voor alle muziekliefhebbers waar alle mogelijke muziek soorten zijn te verkrijgen.

 

De LP is weer helemaal hot op de platenbeurzen. Een aantal jaren werd er niet meer naar omgekeken maar dat is nu weer duidelijk anders. Nu staan de bezoekers weer grotendeels bij de kraampjes met de lp’s  want die zijn nog steeds niet te downloaden en het is natuurlijk veel mooier om een te gekke klaphoes in je handen te hebben dan zo’n klein plastic doosje. Dynamite noemt het “van Smartlap tot Hard Rock”, En ook alles wat ertussen valt is aanwezig. Zoals Jazz, Blues, R&B, Rock&Roll, Beat, Punk, Funk, Reggae, Country, Nederbeat, Indo Rock en dat op Vinyl, grammofoonplaat, CD en DVD; zowel nieuw als tweedehands.

 

En dan niet datgene wat je in elke muziekshop vindt. Het is de opzet van Dynamite Beurzen om juist datgene wat je elders moeilijk kan vinden op de beurs aan te bieden. Zoals oude Rock en Jazz uit de 50 en 60er jaren opnieuw uitgebracht op LP of CD, leuke tophits uit de 60 en 70er jaren op single, Nederlandstalige Smartlappen  en Rock & Roll ooit uitgebracht op Amerikaanse toplabels en nu op deze zelfde toplabels verkrijgbaar op CD.En zo van alles wat. Het moet dan ook wel heel erg vreemd zijn wil je op deze beurs niet iets van jou muzieksmaak tegen komen.

 

Naast alle mogelijke muziekdragers zijn er ook veel DVD’s op de beurs verkrijgbaar. En ook hiervoor geldt natuurlijk van goede kwaliteit en tegen een zeer redelijke prijs.

 

Al bij al een beurs die door de echte muziekliefhebber niet gemist mag worden. De beurs is geopend van 10.00 uur – 16.30 uur.

 

Voor info: 06 511 80 522