Afbeelding
Mirella Zwanenburg

Inspirerend kookboek voor en door ondernemende vrouwen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Inspirerend kookboek voor en door ondernemende vrouwen

Op 15 december lanceert Boekendame Mirella Zwanenburg haar eerste kookboek. Een boek met 27 lievelingsrecepten van ondernemende vrouwen. Wat begon als zomaar een idee groeide in slechts vier weken uit tot een professioneel en vooral inspirerend boek. In het boek Recepten voor en door ondernemers gunnen 27 vrouwen de lezer een kijkje in hun keuken. Behalve het recept vertelt elke onderneemster iets over zichzelf. Over waarom zij ondernemer is geworden of wat ondernemen voor haar zo leuk maakt. Elke onderneemster geeft bovendien een persoonlijke ondernemerstip, waardoor het boek inspirerend is voor in de keuken maar ook voor andere ondernemers.

“Het begon als idee om mijn portfolio uit te breiden”, vertelt grafisch vormgever Mirella Zwanenburg. “Om te laten zien wat ik als Boekendame kan.” Met dit idee benaderde zij een aantal ondernemers uit haar netwerk, waar zo enthousiast op werd gereageerd, dat het receptenboek in zeer korte tijd gerealiseerd kon worden. “Vrouwen zijn creatief, vaak gek op eten en heel ondernemend. Dat alles komt samen in dit boek Recepten voor en door ondernemers.”

Het boek is door Boekendame Mirella prachtig vormgegeven. Met de positieve verhalen en heerlijke recepten van de onderneemsters spat de energie van elke bladzijde af. Een prachtig boek om bijvoorbeeld cadeau te geven als relatiegeschenk of kerstcadeau. Het boek is te bestellen via www.boekendame.nl/recepten-voor-en-door-ondernemers en kost € 16,50 excl. BTW.

Als grafisch vormgever houdt Mirella Zwanenburg zich bezig met de vormgeving van gedrukte media voor bedrijven en organisaties. Het allerliefst bijt zij zich vast in het ontwerpen van boeken, om vooral het verhaal te ondersteunen met professionele vormgeving. Kleuren en vormgeving van een omslag van een boek zijn vaak bepalend voor de aankoop. Een belangrijke reden om de opmaak en lay-out van een boek toe te vertrouwen aan een professional. Met haar ‘Receptenboek voor en door ondernemers’ laat zij dit op een prachtige manier zien. Het boek is geheel in eigen beheer ontwikkeld en zelf gefinancierd.