Afbeelding
El-Shaddai

GRATIS COACHING IN ZWOLLE

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Info El- Shaddai

Elke verandering komt voort uit bewustwording en het willen werken aan jezelf.

Ik ben een vrouw van 55 jaar. Jaren geleden heb ik een praktijk gestart en bij het zoeken van een passende naam kreeg ik de prachtige woorden EL-SHADDAI door. I

Voor mij persoonlijk staat El-SHADDAI voor een Hogere Macht, met de koesterende armen van een liefdevolle moeder. De bron van liefde.

Je begrijpt dat ik deze naam met grote dankbaarheid heb aangenomen en vanuit deze bron van liefde jou iets aanreiken mag. Het staat een ieder vrij om in zijn hart deze bron van liefde een eigen persoonlijke naam te geven.

Ik werk volkomen gratis, maak je nergens lid van en probeer ook niets te verkopen. De enige investering die je hebt zijn reiskosten.

Ik gebruik bij een consult o.a. de tarot waarbij ik de versie van Ridder Wait gebruik. Voor alle duidelijkheid ik voorspel geen toekomst !!!!!! Er worden kaarten getrokken om zo inzicht te krijgen wat jou onbewuste zichtbaar aan jou wil maken, samen praten we of jij je hierin herkent en wat jou zou helpen om verder of uit een situatie te komen.

Spreekt deze info jou aan, mail mij dan op el-shaddai@ziggo.nl, zodat ik je meer informatie kan sturen. Samen maken we dan een afspraak waarbij ik alle tijd voor je neem. Meestal duurt een consult 2 a 3 uur.

Kijk eerlijk naar jezelf en komt je hulpvraag vanuit je hart en wil om te veranderen dan bied ik bij deze graag een stukje zorg aan.