Afbeelding

Aldura: terrasscherm is terug van weggeweest

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

‘Terrasschermen mogen weer tot de populaire buitenzonweringen worden gerekend’, dat stelt Jacco van Keulen, directeur van Aldura zonwering & raamdecoratie.

2015 was voor Aldura een topjaar als het gaat om de verkoop van terrasschermen. “We hebben een vroeg voorjaar gekend met veel zonuren en ook de crisis hebben we achter ons kunnen laten”, verklaart Van Keulen de positieve resultaten. Ook de actie ‘Vroegboekkorting’ in samenwerking met Luxaflex Outdoor heeft de Zwolse zonweringspecialist geen windeieren gelegd. “We zijn dan ook erg blij dat Luxaflex in 2016 weer vol in zet op de verkoop van terrasschermen, met als gevolg dat de actie ook dit jaar weer wordt gehouden.”

Van 15 januari tot 29 februari krijgen snelle beslissers 20 procent korting op bijna alle terrasschermen van het merk Luxaflex. “En kom je samen met je buren, dan maken we daar 25 procent korting van”, vult Van Keulen enthousiast aan. “We hebben vorig jaar gezien dat kortingen vaak oplopen tot honderden euro’s, dus echt de moeite waard.”

Waar vroeger alle terrasschermen veelal met een slinger werden bediend, kiest men tegenwoordig eigenlijk altijd voor een elektrische bediening. En als het even kan moet het scherm ook nog met de mobiele telefoon of Ipad bediend kunnen worden. “Bij ons zijn al die opties mogelijk”, zegt Van Keulen. “Onze monteurs zijn tot in de puntjes toe opgeleid om alles vakkundig aan te sluiten.”In de showroom van Aldura zijn alle schermen van Luxaflex te bekijken. Maar ook screens, uitvalschermen en buitenjaloezieën zijn er aan de orde van de dag.

Aldura

Faradaystraat 5

8013 DS Zwolle

(038) 465 65 55

www.aldura.nl