Afbeelding
WVF

Worstproeverij bij voetbalvereniging WVF

Algemeen

Het is stamppotweer en dus hoogste tijd voor de jaarlijkse WVF-winteractie: Of je worst lust. Om die goed aan te snijden, houdt de voetbalvereniging donderdag 4 februari een gratis worstproeverij in de kantine.

Naast de proeverij biedt WVF dan voor 5 euro twee heerlijke rookworsten van slagerij Van Guilik aan. De verkoopopbrengst van de actie is bestemd voor trainingsmateriaal voor de jeugd.

Diezelfde avond gaan jeugdteams van de club de omliggende wijken Westenholte, Stins, Frankhuis en Stadshagen in om de worsten huis-aan-huis te verkopen. Dat gebeurt ook zaterdag 6 februari, waarbij bovendien de kantine vanaf 10 uur is geopend als verkooppunt.

Bent u niet thuis, niet getreurd. Het is dit jaar mogelijk om de worsten ook online te bestellen en te betalen. Dat kan op www.wvf.nl. De worsten worden in de genoemde wijken gratis thuisbezorgd.

Bovendien maakt u met uw digitale bestelling kans op leuke prijzen. De voetbalvereniging verloot twee kaarten voor een thuiswedstrijd van PEC Zwolle en 10x2 entreebewijzen voor een wedstrijd van het eerste van WVF.